- Denní menu
Oblíbené
Nejpopulárnější produkty z této restaurace
8. Kuřecí Tikka Masala
od 175 Kč
Kuřecí Tikka Masala je nejpopulárnější indické jídlo na světě a také skoro národní jídlo v Anglii. Kuřecí kousky se vaří s rajčaty, cibulí, pastou z kešu ořechů, a smetanou, k dochucení se používá zelený kardamon, hřebíček, bobkový list, garam masala a kašmírově červené chilli (používá se pro barvu a chuť).
014. Kuřecí Korma
od 180 Kč
Hustá smetanová omáčka dělaná z pasty z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosem, smetany, s máslovo-šafránovou příchutí. Jemné a sladké jídlo.
024. Kuře Fenugreek
od 165 Kč
marinované kuřecí kousky s česnekem a zázvorovou pastou, koriandrem, garam masalou, naložené přes noc a potom vařené v tomatovo-cibulové omáčce s pastou z kešu ořeku a fenugreek ("řecké seno")
013. Máslové kuře
od 180 Kč
Vykostěné kousky kuřeře (tikka) v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechu, ochucené s na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem, kardamonem, dochucené máslem a smetanou
019. Kuřecí na mangu
od 165 Kč
Kuřecí na mangu je velice oblíbený indický pokrm v Německu. Kousky kuřecích prsíček vařené s rajčaty, pastou z kešu ořechů a pyré z čerstvého manga, obohacené kořením.
018. Kuřecí Kari
od 165 Kč
Vykoštěné kuřecí kousky ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou.
0
Polévky
2. Rajčatová polévka
50 Kč
rajčatový krém se smetanou a indickým strouhaným sýrem
01. Kuřecí polévka
50 Kč
jemný kuřecí vývar ochucený čerstvými bylinkami a smetanou
0
Denní menu
Sestavte si polední menu dle Vaší chuti za zvýhodněnou cenu. Dobrou chuť.
Sestavte si POLEDNÍ menu
od 180 Kč
Nabídka dne
0
Kathmandu speciality
9. Jehněčí Tikka Masala
od 230 Kč
jehněčí kousky vařené s rajčaty, cibulkou, pastou z kešu ořechů, garam masalou, černám kardamonem, bobkovým listem, hřebíčkem, dochuceny smetanou Jako přílohu doporučujeme rýži nebo indický chléb (naan)
011. Krevetí Tikka Masala
od 240 Kč
Velice chutné indické jídlo z mořských plodů. Krevety se vaří s rajčaty, cibulí, zázvorem, česnekovou pastou, pastou z kešu ořechů, speciálním indickým kořením a dochutí se smetanou.
0- Oblíbené
8. Kuřecí Tikka Masala
od 175 Kč
Kuřecí Tikka Masala je nejpopulárnější indické jídlo na světě a také skoro národní jídlo v Anglii. Kuřecí kousky se vaří s rajčaty, cibulí, pastou z kešu ořechů, a smetanou, k dochucení se používá zelený kardamon, hřebíček, bobkový list, garam masala a kašmírově červené chilli (používá se pro barvu a chuť).
0 10. Vepřové Tikka Masala
od 179 Kč
Toto indické jídlo je v Evropě velice oblíbené. Vařené vepřové kousky s rajčaty, cibulkou, pastou z kešu ořechů a kořením (černý a zelený kardamon, zázvor a česneková pasta, bobkový list), dochucené smetanou.
012. Botti Masala
od 235 Kč
masový mix (kuřecí, jehněčí a vepřové) marinované v zázvoru, česneku, koriandru a bylinkách, zarolované do válečků a restované v tandori kotli, pak se vaří s rajčaty, cibulí, pastou z kešu ořechů, dále pak kousky papriky, cibule a zázvoru.
0
Kuřecí pokrmy
- Oblíbené
14. Kuřecí Korma
od 180 Kč
Hustá smetanová omáčka dělaná z pasty z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosem, smetany, s máslovo-šafránovou příchutí. Jemné a sladké jídlo.
0 - Oblíbené
24. Kuře Fenugreek
od 165 Kč
marinované kuřecí kousky s česnekem a zázvorovou pastou, koriandrem, garam masalou, naložené přes noc a potom vařené v tomatovo-cibulové omáčce s pastou z kešu ořeku a fenugreek ("řecké seno")
0 16. Kuřecí Vindaloo
od 179 Kč
Vindaloo je jídlo, které pochází od Indů z Portugalska. Velmi pálivý pokrm s ostrým kořením, octem a rajčaty, má sladko-kyselou chuť. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
017. Kuřecí Madras
od 170 Kč
Velmi oblíbené jídlo v jižní Indii. Bohatá chuť připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
015. Kuřecí Hyderabadské Korma
od 175 Kč
Speciální jídlo z Hyderabady (město v Indii). Kuřecí kousky z tandoori kotle plus jemná omáčka s rajčaty, pastou z kešu ořechů, kokosu a příchutí máty.
022. Kuřecí Palak
od 165 Kč
kuřecí kousky s čerstvým špenátem vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a desu ghee (speciální indické máslo)
023. Česnekové kuřecí
od 165 Kč
kousky kuřecích prsou vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochuceno česnekem
0- Oblíbené
19. Kuřecí na mangu
od 165 Kč
Kuřecí na mangu je velice oblíbený indický pokrm v Německu. Kousky kuřecích prsíček vařené s rajčaty, pastou z kešu ořechů a pyré z čerstvého manga, obohacené kořením.
0 - Oblíbené
13. Máslové kuře
od 180 Kč
Vykostěné kousky kuřeře (tikka) v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechu, ochucené s na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem, kardamonem, dochucené máslem a smetanou
0 - Oblíbené
18. Kuřecí Kari
od 165 Kč
Vykoštěné kuřecí kousky ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou.
0 21. Kuřecí Kadai
od 165 Kč
kuřecí kousky s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
020. Kuřecí Jalfrezi
od 165 Kč
Kuřecí kousky s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
0
Vepřové pokrmy
29. Vepřové Madras
od 175 Kč
Tento pokrm je velmi oblíbený v jižní Indii. Bohatá chuť vepřového masa připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (pálivost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivé až velmi pálivé)
034. Vepřový Palak
od 170 Kč
vepřové kousky s čestvým špenátem vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a deshi ghee (speciální indické máslo)
028. Vepřové Vindaloo
od 179 Kč
velmi ostrý sladko-kyselý pokrm - vepřové kousky vařené v rajčatovo-cibulovém vývaru s ostrým kořením, octem a brambory. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivé až velmi pálivé)
027. Vepřová Korma
od 179 Kč
vařené vepřové kousky v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí. Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
032. Vepřový Rogan
od 173 Kč
tento velice známý pokrm pochází z regionu Kashmir, vepřové kousky jsou vařeny speciálním způsobem, používá se výjimečné a exotické koření, jako např. muškátový květ, fenykl a asafoetida ("čertovo lejno")
033. Vepřové s česnekem
od 175 Kč
vepřové kousky vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochucené česnekem
031. Vepřové Kadai
od 175 Kč
vepřové kousky s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
035. Vepřové Kari
od 170 Kč
vepřové kousky ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou
026. Vepřové Mango
od 175 Kč
vařené kousky vepřového masa v jemné rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů a mangovým pyré, obohacené kořením s výraznou chutí
025. Máslové vepřové
od 180 Kč
vepřové kousky v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů, ochucené na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem a zeleným kardamonem, nakonec dochucené máslem a smetanou
030. Vepřové Jalfrezi
od 175 Kč
vepřové kousky s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
0
Jehněčí na různé způsoby
45. Jehněčí Palak
od 225 Kč
kousky jehněčího masa s čestvým špenátem, vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a deshi ghee (speciální indické máslo)
041. Jehněčí Madras
od 230 Kč
Tento pokrm je velmi oblíbený v jižní Indii. Bohatá chuť jehněčího masa připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
039. Jehněčí Korma
od 240 Kč
kousky jehněčího masa v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí. Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
040. Jehněčí Vindaloo
od 245 Kč
velmi ostrý sladko-kyselý pokrm - kousky jehněčího masa vařené v rajčatovo-cibulovém vývaru s ostrým kořením, octem a brambory. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
043. Jehněčí Kadai
od 230 Kč
kousky jehněčího masa s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
044. Jehněčí s česnekem
od 225 Kč
kousky jehněčího masa vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochucené česnekem
037. Máslové jehněčí
od 240 Kč
jehněčí kousky v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů, ochucené na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem a zeleným kardamonem, nakonec dochucené máslem a smetanou - pokrm obsahuje indicko-thali položky - Thali není jméno receptu, je to jméno tradičního indického talíře, na kterém se servírují různé druhy jídla rozdílné chuti.
036. Jehněčí Rogan Josha
od 235 Kč
Tenhle delikátní pokrm pochází z oblasti Kashmir. Je velice známý díky použití speciálního a exotického koření jako je mák, bobkový list, muškátový ořech, hřebíček, fenykl a assafetida ("čertovo lejno")
042. Jehněčí Jalfrezi
od 230 Kč
kousky jehněčího masa s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
046. Jehněčí Kari
od 225 Kč
kousky jehněčího masa ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou
038. Jehněčí Mango
od 222 Kč
kousky jehněčího masa v jemné rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů a mangovým pyré, obohacené kořením s výraznou chutí
0
Pokrmy s mořskými plody
53. Krevetová Korma
od 240 Kč
krevety v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí. Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
048. Rybí Korma
od 205 Kč
losos - vařený v husté krémové omáčce vyrobené z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosu, smetany a másla, s šafránovou příchutí Velmi jemný pokrm.
047. Kalkatská ryba na kari
od 200 Kč
Tento pokrm pochází ze západního Bengálu, který je znám díky rybím pokrmům s kari. - vykoštěná ryba je vařena se speciálním kořením a nakonec dochucena hustým vývarem
049. Krevetové Vindaloo
od 230 Kč
Tato specialita pochází z Goa. Krevaty se vaří v jemně štiplavém základu Masala, se speciálním kořením, nakonec se přidává speciální ingredience původem z Portugalska. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
052. Krevetové Jalfrezi
od 230 Kč
krevety s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
051. Krevetové Kadai
od 225 Kč
krevety s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
0
Biryani
54. Kuřecí Biryani
200 Kč
Toto je dokonalá a chutná kombinace kuřecího Tikka, speciální basmati rýže a hustého vývaru. Aromatický pokrm ochucený mákem, hřebíčkem, bobkovým listem, šafránem, zeleným kardamonem, mátou, jogurtem, skořicí a šafránový mlékem, které je rozpuštěné na povrchu.
055. Jehněčí Biryani
235 Kč
Tento pokrm je velice známý v Bombaji. Kousky jehněčího masa se vaří dohromady s basmati rýží v hustém vývaru, aromatický pokrm ochucený mákem, hřebíčkem, bobkovým listem, šafránem, zeleným kardamonem, mátou, jogurtem, skořicí a šafránový mlékem, které je rozpuštěné na povrchu.
057. Krevetové Biryani
225 Kč
krevety a basmati rýže s garam masalou, zeleným kardamonem, jogurtem, čestvou mátou a šafránovou smetanou, která je rozpuštěná na povrchu celého jídla
056. Vepřové Biryani
195 Kč
0
Thali
59. Kuřecí Thali
315 Kč
1. Kuřecí kari - kousky kuřecího masa s kari kořením a smetanou 2. Zeleninový mix - brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru 3. Čočková Masala - žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou 4. Okurková Raita - okurka s jogurtem a orestovanými kmínovými emínky 5. Mix Picke - indický speciální mix
060. Zeleninové Thali
295 Kč
1. Palak Paneer - sýr Tofu vařený ve speciálním špenátovém pyré a domácí směsí koření, dochucený česnekem 2. Zeleninový mix - brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru 3. Čočková Masala - žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou 4. Mix Picke - indický speciální mix
058. Jehněčí Thali
365 Kč
1. Jehněčí na kari - jehněčí kousky na cibulce v tomatovém vývaru se speciálním kořením. 2. Zeleninový mix - brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru 3. Čočková Masala - žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou 4. Okurková Raita - okurka s jogurtem a orestovanými kmínovými semínky 5. Mix Picke - indický speciální mix
0
Tandoori speciality
64. Kuřecí Tikka
od 190 Kč
kousky kuřecích prsou (vykostěné) marinované přes noc v jogurtu, zázvoru, česneku a tandoori masale, poté restované v tandoori kotli
065. Kathmandu Tandoori Mix
od 245 Kč
všechny složky tandoori jsou servírovány na jednom talíři - kombinace Tandoori kuřete, kuřecího Tikka, Kathmandu Malai Kebabu, Seekh Kebabu a Tandoori krevet
063. Kathmandu Malai Kebab
od 190 Kč
marinované kousky kuřecích prsou (naložené přes noc) ve velmi jemné omáčce, která obsahuje jogurt, zelený kardamon, pastu z kešu ořechů a indické bylinky - to vše restované v tandoori kotli
062. Tandoori Šašlik Mix
od 200 Kč
marinované kousky kuřete (naložené přes noc), kostičky papriky, rajčata a cibule, s česnekem, zázvorem, jogurtem s indickým kořením - to vše restované v tandoori kotli
0
Zeleninové pokrmy
71. Palak Paneer
165 Kč
tofu sýr vařený ve špenátovém pyré se směsí domácího koření, dochucený česnekem
067. Chana Masala
159 Kč
ochucená cizrna vařená v tomatovo-cibulovém vývaru, dochucená zeleným koriandrem
070. Zeleninová Korma
160 Kč
jemná smetanová korma s nádechem šafránu se vaří z pasty z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosu, smetany a másla
074. Paneer Tikka Masala
175 Kč
indický sýr vařený s čestvou cibulkou, rajčaty, pastou z kešu ořechů a smetanou, s přidaným zeleným a černým kardamonem, bobkovým listem, muškátovým květem a garam masalou
069. Zeleninové Vindaloo
165 Kč
velice pálivý pokrm s příchutí ostrého koření, citrónu a brambor
072. Palak Kofta
155 Kč
domácí sýrové nugetky opečené dozlatova v tradičním smetanovém vývaru s čestvým špenátem
066. Malai Kofta
165 Kč
lehce osmažené noky z bramborového těsta smíchaného s indickým sýrem a sušeným ovocem, servírované s tradičním smetanovým vývarem
068. Zeleninový mix
160 Kč
mix čerstvé zeleniny v tomatovo-cibulovém vývaru s vybraným kořením, zázvorem a koriandrem
076. Shahi Paneer
175 Kč
kousky tofu sýra vařené s rajčaty, pastou z kešu ořechů, do vývaru se přidává garam masala, koriandr, smetana, máslo a kasoori methi
078. Dal Masala
150 Kč
výběrová žlutá čočka vařená s cibulkou, rajčaty a kmínem, dochucená česnekem a zeleným koriandrem
075. Paneer Pasanda
175 Kč
tofu sýr vařený s rajčaty a pastou z kešu ořechů, vývar je dochucen smetanou a máslem
077. Houbová Mutter Masala
150 Kč
zelený hrášek a čerstvé houby vařené s cibulkou, rajčaty, pastou z kešu ořechů a smetanou, dochucené zeleným a černým kardamonem, hřebíčkem, muškátovým ořechem, bobkovým listem, garam masalou a smetanou
073. Kadai Paneer
165 Kč
prudce opečené kousky papriky, rajčat a cibule s koriandrem, kmínem v tomatovo-rajčatovém vývaru s kasoori methi
0
Přílohy - rýže
81. Matar Pulao
60 Kč
basmati rýže vařená se zeleným hráškem,a kesu zeleným kardamonem a bobkovým listem
079. Basmati Rýže
50 Kč
vařená indická rýže
080. Džíra rýže
55 Kč
vařená basmati rýže s římským kmínem
0
Přílohy - Naan
83. Máslová placka (potřená máslem)
45 Kč
Indický chléb
085. Pešavárská placka - plněná placka kokosem, hrozinkami a ořechy
65 Kč
Sladký indický chléb
084. Česneková placka (potřená česnekem)
52 Kč
Indický chléb
082. Obyčejná placka
40 Kč
Indický chléb
0
Parantha
86. Lachha Parantha - vícevrstvý indický chléb
50 Kč
Indický chléb
0