- Indická
Oblíbené
Nejpopulárnější produkty z této restaurace
19. Máslové kuře (klasické)
od 215 Kč
Kuře marinované přes noc ve směsi koření z mletého koriandru, římského kmínu, sušených listů pískavice, muškátového květu a zeleného kardamomu, vařen é v tandooru. Máslové kuře podáváme v jemné omáčce z čerstvých rajčat, pasty z kešu oříšků, medu a smetany. Servírujeme posypané čerstvým koriandrem a zázvorovými kousky julienne, jemné
021. Kuřecí Tikka Masala (klasické)
od 215 Kč
Kuře marinované ve směsi z koriandru, římského kmínu, garam masaly, muškátového květu a lístků pískavice, vařené v tandooru. Kuře tikka masala podáváme ve středně pálivé omáčce z cibulky, rajčat, kešu oříšků, smetany a nadrcených lístků pískavice, Ize objednat jemné až pálivé
022. Kuře Vindaloo
od 209 Kč
Receptura vindaloo, naše nejostřejší směs, pochází ze západní Indie a skrývá úžasnou kombinaci štiplavě sladké chuti. Svou sladkost získává díky karamelizované cibulce, kyselejší chuť doplňuje vinný ocet a očekávanou ostrost dokreslují červené chilli papričky, velice pálivé
047. Zeleninová Korma
od 199 Kč
Zelenina naložená přes noc v jemné marinádě z pasty z kešu oříšků a smetany, kořeněné zeleným kardamomem a muškátovým květem, vařené v tandooru. Kormu podáváme s velice jemnou a sladší omáčkou z kešu oříšků, sušeného kokosu a kokosového mléka. Servírujeme posypané kešu oříšky dochucené smetanou, velice jemné
018. Mangové kuře
od 215 Kč
Kuřecí prso vařené v omačce s cibulí, rajčaty, kešu a mangovým pyré.
057. Malai Kofta
od 199 Kč
Sýrovo-rajčatové kuličky plněné sušeným ovocem, vařené v bohaté smetanové omáčce z pasty z kešu oříšků, kokosového mléka a sušeného kokosu, jemné
0
Kuřecí maso
- Oblíbené
18. Mangové kuře
od 215 Kč
Kuřecí prso vařené v omačce s cibulí, rajčaty, kešu a mangovým pyré.
0 - Oblíbené
19. Máslové kuře (klasické)
od 215 Kč
Kuře marinované přes noc ve směsi koření z mletého koriandru, římského kmínu, sušených listů pískavice, muškátového květu a zeleného kardamomu, vařené v tandooru. Máslové kuře podáváme v jemné omáčce z čerstvých rajčat, pasty z kešu oříšků, medu a smetany. Servírujeme posypané čerstvým koriandrem a zázvorovými kousky julienne, jemné
0 20. Kuřecí Korma
od 215 Kč
Kuře naložené přes noc v jemné marinádě z pasty z kešu oříšků a smetany, kořeněné zeleným kardamomem a muškátovým květem, vařené v tandooru. Kuřecí kormu podáváme s velice jemnou a sladší omáčkou z kešu oříšků, melounových semínek, sušeného kokosu a kokosového mléka. Servírujeme posypané kešu oříšky a dochucené smetanou, velice jemné
0- Oblíbené
21. Kuřecí Tikka Masala (klasické)
od 215 Kč
Kuře marinované ve směsi z koriandru, římského kmínu, garam masaly, muškátového květu a lístků pískavice, vařené v tandooru. Kuře tikka masala podáváme ve středně pálivé omáčce z cibulky, rajčat, kešu oříšků, smetany a nadrcených lístků pískavice, Ize objednat jemné až pálivé
0 - Oblíbené
22. Kuře Vindaloo
od 209 Kč
Receptura vindaloo, naše nejostřejší směs, pochází ze západní Indie a skrývá úžasnou kombinaci štiplavě sladké chuti. Svou sladkost získává díky karamelizované cibulce, kyselejší chuť doplňuje vinný ocet a očekávanou ostrost dokreslují červené chilli papričky, velice pálivé
0 23. Kuře Madras (doporučujeme milovníkům pálivých jídel)
od 219 Kč
Kousky kuřecích prsíček vařené v cibulovo-rajčatové omáčce se špetkou asa foetidy, s lístky kari, hořčičnými semínky, semínky koriandru a anýzu s římským kmínem a se skořicí. Výrazná chuť závisí na použitém druhu rajčat. Jemně nakyslou chuť tvoří tamarind nebo vinný ocet. Omáčka madras je pálivá a opravdu dobře kořeněná, velice pálivé
025. Kuřecí Palak (doporučujeme)
od 215 Kč
Kousky kuřecích prsíček orestované s listovým špenátem, zázvorem, česnekem, římským kmínem a lístky pískavice. Do palaku se v závěru přidává ghí. Lze objednat jemné až středně pálivé
027. Kuře Kadai (doporučujeme)
od 215 Kč
Kousky kuřecích prsíček vařené v hustší omáčce z cibulky, rajčat a kapií. Kadaiskou omáčku tvoří směs koření-semínek koriandru, římského kmínu a červených chilli papriček. Lze objednat středně pálivé až velice pálivé
029. Kuřecí korma Hajdarábád (doporučujeme) Masala specialita
od 219 Kč
Specialita královské rodiny z Hajdarábádu. Přes noc naložené kousky kuřecích prsíček v marinádě z pasty z kešu oříšků, jogurtu, kardamomu, muškátového květu a muškátového oříšku, orestované v tandooru. Maso se dále upravuje v omáčce z čerstvého koriandru a máty, cibulky, rajčat, kešu oříšků, smetany a z pasty z čerstvého kokosu, jemné
024. Kuře Zalfrezi
od 215 Kč
Kousky kuřecích prsíček smažené v pestrobarevné omáčce z kapií, cibulky a rajčat a proříznutých chilli papriček. Výsledná chuť je jemně sladkokyselá, velice pálivé
026. Kuře Chettinad
od 219 Kč
Chettinad je region v jižní Indii. Na tuto poměrně specifickou omáčku se používá několik velice rozličných ingrediencí jako mák, semínka fenyklu a koriandru, bedrník anýz, kokos, tamarind, lístky kari a skořice. Lze objednat středně pálivé až velice pálivé
028. Kuře s pískavicí (doporučujeme) Masala specialita
od 219 Kč
Přes noc marinované kuře se zázvorem, česnekem a garam masalou, orestované v tandooru. Dále je povařené na cibulkovo-rajčatovém základu s krémovou pastou z kešu oříšků a specifickou indickou bylinkou pískavicí.Lze objednat jemné / středně pálivé / pálivé
030. Kuřecí Biryani (doporučujeme)
od 249 Kč
Kuřecí prsíčka vařená na ghí s rýží basmati. Biryani je velice aromatické jídlo ovoněné hřebíčkem, skořicí, kardamomem, bobkovým listem, muškátovým květem, muškátovým oříškem, šafránem, mátou, cibulkou a česnekem. Servírováno s raitou. Lze objednat jemné / středně pálivé / pálivé
0
Jehněčí maso
33. Jehněčí Madras
od 290 Kč
Kousky jehněčí kližky povařené v aromatické cibulovo-rajčatové omáčce s vinným octem a tamarindem. Omáčka madras je výrazná a ostřejší díky hořčičným semínkům, lístkům kari a chilli. Velice pálivé
034. Jehněčí Korma
od 290 Kč
Kousky jehněčí kližky dušené v exotické směsi koření-muškátovém květu, muškátovém oříšku a bobkovém listu. Jehněčí kormu podáváme ve velice jemné omáčce z rozmixovaných kešu oříšků, sušeného kokosu a kokosového mléka. Jídlo je posypané kešu oříšky a dochucené smetanou, jemné
035. Jehněčí Vindaloo
od 285 Kč
Oblíbené pálivé jídlo ze západu Indie. Kousky jehněčí kližky vařené v omáčce, která svou sladkost získává díky karamelizované cibulce, kyselejší chuť doplňuje vinný ocet a očekávanou ostrost dokreslují červené chilli papričky, velice pálivé
032. Jehněčí Sagwala (doporučujeme)
od 290 Kč
Kousky jehněčího masa marinované v exotické směsi koření-černém a zeleném kardamomu, muškátovém květu a muškátovém oříšku, orestované na ghí se špenátem a sušenými lísky pískavice. Sagwala je v závěru posypaná kousky zázvoru julienne a dochucená smetanou. Lze objednat jemné / středně pálivé / pálivé
036. Jehněčí Biryani (doporučujeme) pro milovníky pálivých omáček
290 Kč
Kousky jehněčího vařené na ghí s rýží basmati. Biryani je velice aromatické jídlo ovoněné hřebíčkem, skořicí, kardamomem, bobkovým listem, muškátovým květem, muškátovým oříškem, šafránem, mátou, cibulkou, zázvorem a česnekem, lze objednat jemné až středně pálivé
037. Jehněčí Kheema
od 290 Kč
Kořeněné jehněčí mleté maso dušené s rajčaty, zázvorem a aromatickým kořením, mírné až pálivé
038. Jehněčí Rara (doporučujeme)
od 309 Kč
Jedná se o jedinečný severoindický pokrm, který se skládá z kousků jehněčího masa a mletého jehněčího keema. Připravuje se na bhuno (pečeném postupu) s indickým kořením.
0
Krevety
39. Krevetová masala
od 290 Kč
Krevety marinované ve směsi z koriandru, římského kmínu, garam masaly, muškátového květu a lístků pískavice, vařené v tandooru. Kuře tikka masala podáváme ve středně pálivé omáčce z cibulky, rajčat, kešu oříšků, smetany a nadrcených lístků pískavice, lze objednat jemné až pálivé
040. Krevety Vindaloo
od 285 Kč
Neloupané krevety vařené v pikantní cibulovo-rajčatové omáčce vindaloo, ve které se příjemně pálivá, nasládlá chuť pojí s mírně štiplavou chutí. Svou sladkost získává díky karamelizované cibulce, kyselejší chuť doplňuje vinný ocet a očekávanou ostrost dokreslují červené chilli papričky, velice pálivé
042. Krevety Kadai
od 290 Kč
Krevety vařené v hustší omáčce z cibulky, rajčat a kapií. Kadaiskou omáčku tvoří směs koření-semínek koriandru, římského kmínu a červených chilli papriček, lze objednat středně pálivé až velice pálivé
0
Vegetariánská jídla
43. Dal Makhani
od 199 Kč
Černá čočka vařená v omáčce z čerstvých rajčat, lístků pískavice, pastyříšků šau smetany. Lze objednat jemné až středně pálivé
044. Chana Masala
od 189 Kč
Hlavní ingrediencí chana masaly je cizrna připravovaná s cibulkou, rajčaty, semínky koriandru, česnekem, mangovým práškem, drcenými semínky granátového jablka a garam masalou. Lze objednat jemné až středně pálivé
0- Oblíbené
47. Zeleninová Korma
od 199 Kč
Zelenina naložená přes noc v jemné marinádě z pasty z kešu oříšků a smetany, kořeněné zeleným kardamomem a muškátovým květem, vařené v tandooru. Kormu podáváme s velice jemnou a sladší omáčkou z kešu oříšků, sušeného kokosu a kokosového mléka. Servírujeme posypané kešu oříšky dochucené smetanou, velice jemné
0 49. Tadka Dal
od 179 Kč
Žlutá a růžová čočka zprudka opražená na česneku s římským kmínem a koriandrovými semínky. Procesu rychlého opražení se tradičně říká „ tadka ", jemné
053. Zeleninové kadai
od 209 Kč
Vařená zelenina s na plátky nakrájenou paprikou, cibulkou a rajčaty. Použité koření je pomleto jen nahrubo, což pokrmu dodává specifickou chuť. Lze objednat středně pálivé až velice pálivé
045. Baingan Bharta
od 205 Kč
Lilek pečený ve slupce v tandooru, poté nakrájený nadrobno a vařený s cibulkou, rajčaty a zázvorem, na česneku a se semínky fenyklu. Lze objednat jemné až středně pálivé
046. Methi Mutter Malai
od 199 Kč
Jemná delikatesa oblasti Punjabi. Lístky pískavice a sladký zelený hrášek, povařené v krémové omáčce na kešu a kokosovém základu s nedrceným kořením, jemné
048. Houbová Mutter Masala
od 199 Kč
Velice populární jídlo na severu Indie. Houby s hráškem osmažené na cibulovo-rajčatovém základu, zjemněné pastou z kešu oříšků, kořeněné římským kmínem, koriandrem, kurkumou, garam masalou a sušenými lístky pískavice. Lze objednat jemné až středně pálivé
050. Zeleninové Biryani
215 Kč
Květák, mrkev, hrášek vařený na ghí s basmati rýží. Biryani je velice aromatické jídlo kořeněné hřebíčkem, skořicí, kardamomem, bobkovým listem, muškátovým květem, muškátovým oříškem, šafránem, mátou, cibulkou, zázvorem a česnekem. Servírováno s raitou. Lze objednat jemné až středně pálivé
051. Kathal Biryani (Jackfruit)
249 Kč
Pro svou strukturu se používá zejména jako alternativa masa, vařená s rýží basmati a ghí (přepuštěným máslem). Biryani je velmi aromatický pokrm ochucený hřebíčkem, skořicí, kardamomem, bobkovým listem, muškátovým oříškem, šafránem, mátou, hnědou cibulí, zázvorem a česnekem. Lze objednat jemné až středně pálivé
052. Kathal (Jackfruit) Masala (doporučujeme)
od 269 Kč
Používá se zejména jako alternativa masa pro svou strukturu, vaří se s cibulí a rajčaty s indickým kořením. Lze objednat jemné až středně pálivé
0
Vegetariánská jídla se sýrem paneer
54. Palak Paneer
od 215 Kč
Paneer připravovaný na ghí s nasekaným špenátem a semínky pískavice. Lze objednat jemné až středně pálivé
055. Paneer Tikka Masala
od 215 Kč
Paneer vařený v cibulovo-rajčatové omáčce s rozmixovanými kešu oříšky, lístky pískavice a kořením. Lze objednat jemné až středně pálivé
0- Oblíbené
57. Malai Kofta
od 199 Kč
Sýrovo-rajčatové kuličky plněné sušeným ovocem, vařené v bohaté smetanové omáčce z pasty z kešu oříšků, kokosového mléka a sušeného kokosu, jemné
0 58. Kadai Paneer
od 215 Kč
Paneer vařený s na plátky nakrájenou paprikou, cibulkou a rajčaty. Použité koření je pomleto jen nahrubo, což pokrmu dodává specifickou chuť. Lze objednat středně pálivé až velice pálivé
056. Paneer Makhani
od 215 Kč
Paneer vařený v omáčce z čerstvých rajčat se smetanou, pastou z kešu oříšků a lístků pískavice, jemné
060. Matter Paneer
od 209 Kč
Paneer vařený s hráškem v cibulovo-rajčatové omáčce s pastou z kešu oříšků a smetanou. Lze objednat jemné až středně pálivé.
0
Veganská jídla
62. Palak Tofu
od 215 Kč
Tofu připravovaný s nasekaným špenátem a semínky pískavice a s kokosovým mlékem. Lze objednat jemné až středně pálivé
063. Tofu korma
od 215 Kč
Tofu naložené přes noc v jemné marinádě z pasty z kešu oříšků a smetany, kořeněné zeleným kardamomem a muškátovým květem, vařené v tandooru. Kuřecí kormu podáváme s velice jemnou a sladší omáčkou z kešu oříšků, melounových semínek, sušeného kokosu a kokosového mléka. Servírujeme posypané kešu oříšky a dochucené smetanou, velice jemné
064. Tofu Masala
od 215 Kč
Tofu vařený v cibulovo-rajčatové omáčce s rozmixovanými kešu oříšky, lístky pískavice a kořením s kokosovým mlékem. Lze objednat jemné až středně pálivé
065. Kadai Tofu
od 219 Kč
Tofu vařený s na plátky nakrájenou paprikou, cibulkou a rajčaty S kokosovým mlékem. Použité koření je pomleto jen nahrubo, což pokrmu dodává specifickou chuť. Lze objednat středně pálivé až velice pálivá
061. Kathal (Jackfruit) Masala (doporučujeme)
od 259 Kč
Používá se zejména jako alternativa masa pro svou strukturu, vaří se s cibulí a rajčaty s indickým kořením.
0
Rýže
67. Rýže basmati
59 Kč
Vařená rýže basmati bez dalších přísad.
069. Rýže Jeera
69 Kč
Rýže basmati osmažená na ghí s římským kmínem a smetanou.
068. Mutter Pulao
69 Kč
Rýže basmati osmažená na ghí s kurkumou, římským kmínem, hráškem a smetanou.
070. Kurkuma Rýže
69 Kč
Rýže Basmati s ghee a kurkumou.
0
Tradiční indické chleby
72. Pšeničný Naan
49 Kč
Pšeničná placka připravovaná v tandooru.
073. Máslový Naan
55 Kč
Naan s máslem připravovaný v tandooru.
074. Česnekový Naan
59 Kč
Naan s česnekem a máslem připravovaný v tandooru.
075. Česnekový sýrový Naan
69 Kč
Naan s česnekem a sýrem připravovaný v tandooru.
076. Chilli česnekový Naan
69 Kč
Naan s chilli a česnekem připravovaný v tandooru.
077. Laccha Parantha
69 Kč
Vrstvená pšeničná parantha připravovaná na slunečnicovém oleji.
079. Paneer Parantha
69 Kč
Vrstvená parantha plněná sýrem paneer.
080. Ajwain Parantha
69 Kč
Parantha s typickým indickým kořením připravovaná v tandooru.
081. Peshawar naan
99 Kč
Chléb s ořechy a kokosem
071. Tandoori Roti
59 Kč
Pšeničná placka připravovaná v tandooru.
078. Aloo kultcha
69 Kč
Vrstvená kultcha plněná rajčaty, koriandrem a brambory; připravovaná na ploché pánvi, tava".
0
Saláty
82. Kuřecí salát Tandori
189 Kč
Grilované kuře, rajčata sušená na slunci s medovo-hořčičným dresinkem. 1, 7,12
0
Vegetariánské předkrmy
4. Samosa
99 Kč
Celosvětově nejoblíbenější indický předkrm-v Indii si samosy koupíte kdekoliv v malých pouličních stáncích. Samosy jsou trojúhelníkové taštičky z pšeničné mouky, kořeněné adžvanem, neboli koptským kmínem. Taštičky jsou plněné bramborami, hráškem, rozinkami a oříšky kešu a jsou osmažené ve slunečnicovém oleji. Samosy servírujeme s čatní. 2 kusy, jemné
05. Zeleninová pakora
99 Kč
Druhý nejoblíbenější snack, k dostání kdekoliv v indických pouličních stáncích. Zelenina nakrájená na plátky (brambory, cibule, lilek a květák), namočená v těstíčku z cizrnové mouky, kořeněná adžvanem a osmažená ve slunečnicovém oleji. Pakoru servírujeme s čatní. Jemné
06. Cibulové Bhaji
99 Kč
Cibulové plátky namočené v těstíčku z cizrnové mouky. Kořeněné adžvanem, římským kmínem a směsí masala a osmažené ve slunečnicovém oleji. Cibulové bhaji servírujeme s čatní. 4 kusy, jemné
07. Papad
49 Kč
Papad je tenoučká placka ze žluté čočky pečená v tandooru, tzn. tradiční hliněné peci. 2 kusy, jemné
08. Masala Papad
64 Kč
Tenoučká placka ze žluté čočky smažená v oleji, servírovaná s nakrájenou paprikou, cibulkou, okurkou, se špetkou masaly na vrchu. 2 kusy, jemné až pálivé
09. Výběr indických vegetariánských specialit
199 Kč
Dvě samosy, dva plátky bhaji a čtyři kousky pakory. Tyto tradiční indické pochoutky servírujeme s čatní, jemné
0
Polévky
2. Kuřecí Shorba
69 Kč
Hustý kuřecí vývar s koriandrem, trhaným kuřátkem, zjemněný smetanou. Lze objednat jemné až pálivé
03. Čočková Shorba
69 Kč
Tradiční indická polévka ze žluté čočky, plná mírně pikantního koření a bylinek, zjemněná smetanou. Lze objednat jemné až pálivé
0
Jogurtové dipy raita
83. Okurková raita
39 Kč
Pokrájená okurka smíchaná s jogurtem, římským kmínem a černou solí. Perfektně se hodí ke všem druhům indických jídel, zejména k těm pálivějším, jemné
0
Achar a čatní
Pálivý achar a jemnější čatní tvoří velkou část klasických indických omáček mnoha rozmanitých chutí.
84. Tamarindové čatní
39 Kč
Vyloupaný tamarind povařený se semínky fenyklu a sušeným zázvorem. Tamarindové čatní je chuťově sladší.
085. Mangové čatní
39 Kč
Hustá omáčka z ještě nedozrálého manga, doladěná zázvorem a semínky fenyklu.
086. Mátové čatní
39 Kč
Svěží mátové čatní.
087. Výběr nakládané zeleniny s ovocem (mixováný pickle)
39 Kč
Syrové mango, nakládané zelené chilli papričky, mrkev povařená v hořčičném oleji se semínky fenyklu, pískavice, římského kmínu a koriandru.
0
Dezerty
90. Gulab Jamun
89 Kč
Smažené kuličky z indického sýra paneer, namáčené v cukrovém sirupu se zeleným kardamomem a šafránem. 2 ks
091. Kheer
79 Kč
Rýžový nákyp s mletým zeleným kardamomem, rozinkami a kešu oříšky. Kheer servírujeme chlazený.
0
Informace o produktu