- Menu of the Day
Popular
Most ordered right now.
8. Kuřecí Tikka Masala
from 175 Kč
Kuřecí Tikka Masala je nejpopulárnější indické jídlo na světě a také skoro národní jídlo v Anglii. Kuřecí kousky se vaří s rajčaty, cibulí, pastou z kešu ořechů, a smetanou, k dochucení se používá zelený kardamon, hřebíček, bobkový list, garam masala a kašmírově červené chilli (používá se pro barvu a chuť).
014. Kuřecí Korma
from 180 Kč
Hustá smetanová omáčka dělaná z pasty z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosem, smetany, s máslovo-šafránovou příchutí. Jemné a sladké jídlo.
013. Máslové kuře
from 180 Kč
Vykostěné kousky kuřeře (tikka) v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechu, ochucené s na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem, kardamonem, dochucené máslem a smetanou
084. Česneková placka (potřená česnekem)
52 Kč
Indický chléb
0Sestavte si POLEDNÍ menu
from 180 Kč
Nabídka dne
019. Kuřecí na mangu
from 165 Kč
Kuřecí na mangu je velice oblíbený indický pokrm v Německu. Kousky kuřecích prsíček vařené s rajčaty, pastou z kešu ořechů a pyré z čerstvého manga, obohacené kořením.
0
Soups
2. Rajčatová polévka
50 Kč
rajčatový krém se smetanou a indickým strouhaným sýrem
01. Kuřecí polévka
50 Kč
jemný kuřecí vývar ochucený čerstvými bylinkami a smetanou
0
Denní menu
Sestavte si polední menu dle Vaší chuti za zvýhodněnou cenu. Dobrou chuť.
- Popular
Sestavte si POLEDNÍ menu
from 180 Kč
Nabídka dne
0
Kathmandu Specialties
9. Jehněčí Tikka Masala
from 230 Kč
jehněčí kousky vařené s rajčaty, cibulkou, pastou z kešu ořechů, garam masalou, černám kardamonem, bobkovým listem, hřebíčkem, dochuceny smetanou Jako přílohu doporučujeme rýži nebo indický chléb (naan)
011. Krevetí Tikka Masala
from 240 Kč
Velice chutné indické jídlo z mořských plodů. Krevety se vaří s rajčaty, cibulí, zázvorem, česnekovou pastou, pastou z kešu ořechů, speciálním indickým kořením a dochutí se smetanou.
0- Popular
8. Kuřecí Tikka Masala
from 175 Kč
Kuřecí Tikka Masala je nejpopulárnější indické jídlo na světě a také skoro národní jídlo v Anglii. Kuřecí kousky se vaří s rajčaty, cibulí, pastou z kešu ořechů, a smetanou, k dochucení se používá zelený kardamon, hřebíček, bobkový list, garam masala a kašmírově červené chilli (používá se pro barvu a chuť).
0 10. Vepřové Tikka Masala
from 179 Kč
Toto indické jídlo je v Evropě velice oblíbené. Vařené vepřové kousky s rajčaty, cibulkou, pastou z kešu ořechů a kořením (černý a zelený kardamon, zázvor a česneková pasta, bobkový list), dochucené smetanou.
012. Botti Masala
from 235 Kč
masový mix (kuřecí, jehněčí a vepřové) marinované v zázvoru, česneku, koriandru a bylinkách, zarolované do válečků a restované v tandori kotli, pak se vaří s rajčaty, cibulí, pastou z kešu ořechů, dále pak kousky papriky, cibule a zázvoru.
0
Chicken Dishes
- Popular
14. Kuřecí Korma
from 180 Kč
Hustá smetanová omáčka dělaná z pasty z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosem, smetany, s máslovo-šafránovou příchutí. Jemné a sladké jídlo.
0 24. Kuře Fenugreek
from 165 Kč
marinované kuřecí kousky s česnekem a zázvorovou pastou, koriandrem, garam masalou, naložené přes noc a potom vařené v tomatovo-cibulové omáčce s pastou z kešu ořeku a fenugreek ("řecké seno")
016. Kuřecí Vindaloo
from 179 Kč
Vindaloo je jídlo, které pochází od Indů z Portugalska. Velmi pálivý pokrm s ostrým kořením, octem a rajčaty, má sladko-kyselou chuť. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
017. Kuřecí Madras
from 170 Kč
Velmi oblíbené jídlo v jižní Indii. Bohatá chuť připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
015. Kuřecí Hyderabadské Korma
from 175 Kč
Speciální jídlo z Hyderabady (město v Indii). Kuřecí kousky z tandoori kotle plus jemná omáčka s rajčaty, pastou z kešu ořechů, kokosu a příchutí máty.
022. Kuřecí Palak
from 165 Kč
kuřecí kousky s čerstvým špenátem vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a desu ghee (speciální indické máslo)
023. Česnekové kuřecí
from 165 Kč
kousky kuřecích prsou vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochuceno česnekem
0- Popular
19. Kuřecí na mangu
from 165 Kč
Kuřecí na mangu je velice oblíbený indický pokrm v Německu. Kousky kuřecích prsíček vařené s rajčaty, pastou z kešu ořechů a pyré z čerstvého manga, obohacené kořením.
0 - Popular
13. Máslové kuře
from 180 Kč
Vykostěné kousky kuřeře (tikka) v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechu, ochucené s na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem, kardamonem, dochucené máslem a smetanou
0 18. Kuřecí Kari
from 165 Kč
Vykoštěné kuřecí kousky ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou.
021. Kuřecí Kadai
from 165 Kč
kuřecí kousky s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
020. Kuřecí Jalfrezi
from 165 Kč
Kuřecí kousky s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
0
Pork Dishes
29. Vepřové Madras
from 175 Kč
Tento pokrm je velmi oblíbený v jižní Indii. Bohatá chuť vepřového masa připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (pálivost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivé až velmi pálivé)
034. Vepřový Palak
from 170 Kč
vepřové kousky s čestvým špenátem vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a deshi ghee (speciální indické máslo)
028. Vepřové Vindaloo
from 179 Kč
velmi ostrý sladko-kyselý pokrm - vepřové kousky vařené v rajčatovo-cibulovém vývaru s ostrým kořením, octem a brambory. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivé až velmi pálivé)
027. Vepřová Korma
from 179 Kč
vařené vepřové kousky v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí. Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
032. Vepřový Rogan
from 173 Kč
tento velice známý pokrm pochází z regionu Kashmir, vepřové kousky jsou vařeny speciálním způsobem, používá se výjimečné a exotické koření, jako např. muškátový květ, fenykl a asafoetida ("čertovo lejno")
033. Vepřové s česnekem
from 175 Kč
vepřové kousky vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochucené česnekem
031. Vepřové Kadai
from 175 Kč
vepřové kousky s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
035. Vepřové Kari
from 170 Kč
vepřové kousky ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou
026. Vepřové Mango
from 175 Kč
vařené kousky vepřového masa v jemné rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů a mangovým pyré, obohacené kořením s výraznou chutí
025. Máslové vepřové
from 180 Kč
vepřové kousky v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů, ochucené na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem a zeleným kardamonem, nakonec dochucené máslem a smetanou
030. Vepřové Jalfrezi
from 175 Kč
vepřové kousky s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
0
Lamb Dishes
45. Jehněčí Palak
from 225 Kč
kousky jehněčího masa s čestvým špenátem, vařené s česnekem, zázvorem, kmínem, fenugreekem, dochucené speciální indickou smetanou a deshi ghee (speciální indické máslo)
041. Jehněčí Madras
from 230 Kč
Tento pokrm je velmi oblíbený v jižní Indii. Bohatá chuť jehněčího masa připravená z chilly, tamarindu, rajčat a šťávy z cibule. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
039. Jehněčí Korma
from 240 Kč
kousky jehněčího masa v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí. Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
040. Jehněčí Vindaloo
from 245 Kč
velmi ostrý sladko-kyselý pokrm - kousky jehněčího masa vařené v rajčatovo-cibulovém vývaru s ostrým kořením, octem a brambory. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
043. Jehněčí Kadai
from 230 Kč
kousky jehněčího masa s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
044. Jehněčí s česnekem
from 225 Kč
kousky jehněčího masa vařené s česnekem, orestovanou cibulkou, garam masalou, rajčaty, cibulkou a pastou z kešu ořechu, dochucené česnekem
037. Máslové jehněčí
from 240 Kč
jehněčí kousky v krémové rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů, ochucené na slunci sušeným fenugreekem, zázvorem a zeleným kardamonem, nakonec dochucené máslem a smetanou - pokrm obsahuje indicko-thali položky - Thali není jméno receptu, je to jméno tradičního indického talíře, na kterém se servírují různé druhy jídla rozdílné chuti.
036. Jehněčí Rogan Josha
from 235 Kč
Tenhle delikátní pokrm pochází z oblasti Kashmir. Je velice známý díky použití speciálního a exotického koření jako je mák, bobkový list, muškátový ořech, hřebíček, fenykl a assafetida ("čertovo lejno")
042. Jehněčí Jalfrezi
from 230 Kč
kousky jehněčího masa s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
046. Jehněčí Kari
from 225 Kč
kousky jehněčího masa ve vývaru s rajčaty a orestovanou cibulkou, indickým kořením, dochucené smetanou
038. Jehněčí Mango
from 222 Kč
kousky jehněčího masa v jemné rajčatové omáčce, s pastou z kešu ořechů a mangovým pyré, obohacené kořením s výraznou chutí
0
SEAFOOD DISHES
53. Krevetová Korma
from 240 Kč
krevety v krémové omáčce z kešu ořechů, mákem, khoyoou, kousky kokosu, smetanou, máslem a šafránovou příchutí. Tento pokrm je velmi jemný a lehký.
048. Rybí Korma
from 205 Kč
losos - vařený v husté krémové omáčce vyrobené z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosu, smetany a másla, s šafránovou příchutí Velmi jemný pokrm.
047. Kalkatská ryba na kari
from 200 Kč
Tento pokrm pochází ze západního Bengálu, který je znám díky rybím pokrmům s kari. - vykoštěná ryba je vařena se speciálním kořením a nakonec dochucena hustým vývarem
049. Krevetové Vindaloo
from 230 Kč
Tato specialita pochází z Goa. Krevaty se vaří v jemně štiplavém základu Masala, se speciálním kořením, nakonec se přidává speciální ingredience původem z Portugalska. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
052. Krevetové Jalfrezi
from 230 Kč
krevety s červenou cibulkou, paprikou a zeleninou vařené ve speciální ostro-kyselé omáčce. (ostrost pokrmu si můžete zvolit - od jemně pálivého, přes pálivý až velmi pálivý)
051. Krevetové Kadai
from 225 Kč
krevety s paprikou, rajčaty, cibulkou, celým koriandrem, kmínem, v cibulovo-tomatové omáčce dochucené koriandrem
0
Biryani
54. Kuřecí Biryani
200 Kč
Toto je dokonalá a chutná kombinace kuřecího Tikka, speciální basmati rýže a hustého vývaru. Aromatický pokrm ochucený mákem, hřebíčkem, bobkovým listem, šafránem, zeleným kardamonem, mátou, jogurtem, skořicí a šafránový mlékem, které je rozpuštěné na povrchu.
055. Jehněčí Biryani
235 Kč
Tento pokrm je velice známý v Bombaji. Kousky jehněčího masa se vaří dohromady s basmati rýží v hustém vývaru, aromatický pokrm ochucený mákem, hřebíčkem, bobkovým listem, šafránem, zeleným kardamonem, mátou, jogurtem, skořicí a šafránový mlékem, které je rozpuštěné na povrchu.
057. Krevetové Biryani
225 Kč
krevety a basmati rýže s garam masalou, zeleným kardamonem, jogurtem, čestvou mátou a šafránovou smetanou, která je rozpuštěná na povrchu celého jídla
056. Vepřové Biryani
195 Kč
0
Thali
59. Kuřecí Thali
315 Kč
1. Kuřecí kari - kousky kuřecího masa s kari kořením a smetanou 2. Zeleninový mix - brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru 3. Čočková Masala - žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou 4. Okurková Raita - okurka s jogurtem a orestovanými kmínovými emínky 5. Mix Picke - indický speciální mix
060. Zeleninové Thali
295 Kč
1. Palak Paneer - sýr Tofu vařený ve speciálním špenátovém pyré a domácí směsí koření, dochucený česnekem 2. Zeleninový mix - brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru 3. Čočková Masala - žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou 4. Mix Picke - indický speciální mix
058. Jehněčí Thali
365 Kč
1. Jehněčí na kari - jehněčí kousky na cibulce v tomatovém vývaru se speciálním kořením. 2. Zeleninový mix - brokolice, květák, karotka a zelené fazolky vařené v hustém vývaru 3. Čočková Masala - žlutá čočka s česnekem, krájenými rajčaty, cibulkou, dochucená smetanou 4. Okurková Raita - okurka s jogurtem a orestovanými kmínovými semínky 5. Mix Picke - indický speciální mix
0
Tandoori Specialties
64. Kuřecí Tikka
from 190 Kč
kousky kuřecích prsou (vykostěné) marinované přes noc v jogurtu, zázvoru, česneku a tandoori masale, poté restované v tandoori kotli
065. Kathmandu Tandoori Mix
from 245 Kč
všechny složky tandoori jsou servírovány na jednom talíři - kombinace Tandoori kuřete, kuřecího Tikka, Kathmandu Malai Kebabu, Seekh Kebabu a Tandoori krevet
063. Kathmandu Malai Kebab
from 190 Kč
marinované kousky kuřecích prsou (naložené přes noc) ve velmi jemné omáčce, která obsahuje jogurt, zelený kardamon, pastu z kešu ořechů a indické bylinky - to vše restované v tandoori kotli
062. Tandoori Šašlik Mix
from 200 Kč
marinované kousky kuřete (naložené přes noc), kostičky papriky, rajčata a cibule, s česnekem, zázvorem, jogurtem s indickým kořením - to vše restované v tandoori kotli
0
Vegetable Dishes
71. Palak Paneer
165 Kč
tofu sýr vařený ve špenátovém pyré se směsí domácího koření, dochucený česnekem
067. Chana Masala
159 Kč
ochucená cizrna vařená v tomatovo-cibulovém vývaru, dochucená zeleným koriandrem
070. Zeleninová Korma
160 Kč
jemná smetanová korma s nádechem šafránu se vaří z pasty z kešu ořechů, máku, khoyi, kokosu, smetany a másla
074. Paneer Tikka Masala
175 Kč
indický sýr vařený s čestvou cibulkou, rajčaty, pastou z kešu ořechů a smetanou, s přidaným zeleným a černým kardamonem, bobkovým listem, muškátovým květem a garam masalou
069. Zeleninové Vindaloo
165 Kč
velice pálivý pokrm s příchutí ostrého koření, citrónu a brambor
072. Palak Kofta
155 Kč
domácí sýrové nugetky opečené dozlatova v tradičním smetanovém vývaru s čestvým špenátem
066. Malai Kofta
165 Kč
lehce osmažené noky z bramborového těsta smíchaného s indickým sýrem a sušeným ovocem, servírované s tradičním smetanovým vývarem
068. Zeleninový mix
160 Kč
mix čerstvé zeleniny v tomatovo-cibulovém vývaru s vybraným kořením, zázvorem a koriandrem
076. Shahi Paneer
175 Kč
kousky tofu sýra vařené s rajčaty, pastou z kešu ořechů, do vývaru se přidává garam masala, koriandr, smetana, máslo a kasoori methi
078. Dal Masala
150 Kč
výběrová žlutá čočka vařená s cibulkou, rajčaty a kmínem, dochucená česnekem a zeleným koriandrem
075. Paneer Pasanda
175 Kč
tofu sýr vařený s rajčaty a pastou z kešu ořechů, vývar je dochucen smetanou a máslem
077. Houbová Mutter Masala
150 Kč
zelený hrášek a čerstvé houby vařené s cibulkou, rajčaty, pastou z kešu ořechů a smetanou, dochucené zeleným a černým kardamonem, hřebíčkem, muškátovým ořechem, bobkovým listem, garam masalou a smetanou
073. Kadai Paneer
165 Kč
prudce opečené kousky papriky, rajčat a cibule s koriandrem, kmínem v tomatovo-rajčatovém vývaru s kasoori methi
0
Side dishes
81. Matar Pulao
60 Kč
basmati rýže vařená se zeleným hráškem,a kesu zeleným kardamonem a bobkovým listem
079. Basmati Rýže
50 Kč
vařená indická rýže
080. Džíra rýže
55 Kč
vařená basmati rýže s římským kmínem
0
Přílohy - Naan
83. Máslová placka (potřená máslem)
45 Kč
Indický chléb
085. Pešavárská placka - plněná placka kokosem, hrozinkami a ořechy
65 Kč
Sladký indický chléb
0- Popular
84. Česneková placka (potřená česnekem)
52 Kč
Indický chléb
0 82. Obyčejná placka
40 Kč
Indický chléb
0
Parantha
86. Lachha Parantha - vícevrstvý indický chléb
50 Kč
Indický chléb
087. Bramborová Parantha
55 Kč
bílý indický chléb plněný bramborami a indickým kořením
089. Masová Parantha
65 Kč
bílý indický chléb plněný kořeněnou směsí mletého jehněčího masa
088. Sýrová Parantha
65 Kč
bílý indický chléb plněný směsí sýra a brambor
0
Raita
90. Okurková Raita
45 Kč
bílý jogurt s čerstvě nastrouhanou okurkou a indickým kořením
0
Indian pickles
hot chutni
20 Kč
paliva omacka
091.Tamarindové Chutney
20 Kč
směs tamarindu, fenyklu, cukru a tradičního indického koření
092. Mango Chutney
20 Kč
sladko-kyselý mix ochucovadel s mangem
093. Mix Pickle
20 Kč
kořeněná nakyselo naložená zelenina
0
Product information