Rajská polévka z čerstvých rajčat
Jednoduchá krémová polévka je oslavou rajských jablíček. Je svěží a báječně chutná se sýrovými krutónky. Základem jsou měkká a dokonale zralá rajčata.
Výjimečné události si žádají honosné menu, nápadité servírování a notnou dávku času. Dali jsme pro vás dohromady menu, které hravě zvládnete připravit od A do Z během dopoledne.
Jednoduchá krémová polévka je oslavou rajských jablíček. Je svěží a báječně chutná se sýrovými krutónky. Základem jsou měkká a dokonale zralá rajčata.
TIP: Nakupte si ingredience z pohodlí domova a nechte si je dovézt z foodora marketu.
Polévku na talíři dozdobte trochou smetany, křupavými krutony a lístky čerstvé bazalky.
Jako hlavní chod je nejlepší uvařit takové jídlo, které se připraví téměř samo. Ideální jsou pomalu pečená masa se zeleninovým pyré. Stačí jim chvilka pozornosti, dát je do trouby a pár hodin si jich nevšímat. Snadno a jednoduše tak vykouzlíte delikatesu plnou chuti.
Pošírované hrušky s borůvkovou omáčkou jsou božskou tečkou na závěr. Hrušky se na talíři lesknou jako drahokamy. Pochvalu tak sklidíte nejen za báječnou chuť, ale také za umělecký dojem.
Hrušky servírujte přelité sirupem a se štědrou porcí šlehačky nebo vanilkové zmrzliny po boku.
TIP: Jak na dokonalou šlehačku jsme vám prozradili v našem článku: Domácí šlehačka: Klasická i veganská.
Přejeme dobrou chuť!