Postup
Nejprve si připravte zeleninu. Rajčata nakrájejte na malé kousky, ledový salát a zelí nasekejte nadrobno, cibuli nakrájejte na tenoučké plátky a vše zakápněte olivovým olejem. Zeleninu můžete smíchat v misce nebo ji při servírování klást do pečiva druh po druhu.
V menší mističce smíchejte olivový olej, sůl, pepř a římský kmín. Halloumi nakrájejte na plátky široké zhruba 2 cm, potřete je olivovým olejem s kořením a nechte několik minut opékat v kontaktním grilu nebo na ohni, dokud krásně nezměkne a nevytvoří se na něm zlatavá krusta.
Poté už je proces servírování stejný jako u klasického kebabu. Chléb pita nebo tortillu zevnitř potřete smíchanou omáčkou, následně poklaďte zeleninou, rovnoměrně rozmístěte opečené halloumi a opět zakápněte zálivkou. Před servírováním dejte rolku nebo naplněnou chlebovou kapsu opět lehce zapéct do kontaktního grilu.
Příprava je jednoduchá a výsledek oslnivý, nemyslíte? Po ochutnání vašeho zdravého kebabu už u stánku s fastfoodem nikoho z rodiny určitě nepotkáte!