Pořádný relax v novém roce

Je to tu, začátek roku a s ním dny strávené ve fitku, pojídání salátů, nízkotučných jídel a proteinových tyčinek. Jedu v tom také, ale rovnováha je důležitá, proto jsme si s manželem první lednovou neděli…

08. 01. 2020

Verča
Raková

Autorka, která se čtvrtým rokem naplno věnuje psaní a focení. Ve volném čase ráda připravuje dobroty pro svou rodinu nebo pobíhá někde v terénu, jejím dalším koníčkem je totiž běh. :)

O autorovi

Je to tu, začátek roku a s ním dny strávené ve fitku, pojídání salátů, nízkotučných jídel a proteinových tyčinek. Jedu v tom také, ale rovnováha je důležitá, proto jsme si s manželem první lednovou neděli trochu zpříjemnili. 

Udělali jsme si zkrátka pohodu, jak se patří…postel, filmy a Dáme jídlo. Kombinace, při které po náročném týdnu zaručeně zrelaxujete.

Na Dáme jídlo jsme si vybrali Regal Burger a jejich menu s burgrem, hranolkami, omáčkou a nápojem. Do jednoho menu jsme si dali burger Classic, do druhého Italský Chef. Tuto burgrárnu dobře známe a jejich burgery rozhodně patří mezi top, proto jsme se nemohli dočkat, až nám takhle dobrota bude tentokrát doručena přímo domů.

A proč je Regal Burger vždy dobrý nápad? Jsou rychlí jako fast food a kvalitní jako restaurace, což v dnešní uspěchané době prostě chcete. Jejich burgery jsou prvotřídní hlavně díky masu, které pochází z nejlepších českých farem a tak neobsahuje žádná antibiotika či růstové hormony, chemii a žádné další příměsi. Stejně tak kvalitní jsou housky, které jsou čerstvé a pěkně křupou. Celiaci ocení i jejich bezlepkovou variantu. Dávají si záležet i u sýru, který berou přímo z Holandska a u zeleniny, která je vždy pečlivě vybíraná.

No a tenhle vytuněný burger nám dorazil přímo do postele, dokonalost! Navíc byl čerstvý a ještě teplý, stejně tak hranolky. Hned jsme se do toho pustili a neskutečně si to užili. Díky Dáme jídloRegal Burger jsme si dopřáli první pořádný relax v novém roce. Zkuste to také, spokojenost zaručena :).

Související články

Všechny články

Objevte slow dining a začněte si jídlo opravdu vychutnávat

Se zrychlováním, unifikováním a nadprodukcí ve všech oblastech začali lidé ztrácet pocit kontaktu s produkty a jejich výrobním procesem. Vznikají proto nejrůznější “slow” hnutí a jedním z nich je i slow food.

Potřebujete šetřit? Jídla, která se vyplatí si nechat dovézt

Lidé si často spojují rozvoz jídla s vyššími náklady a s leností. Pokud nad stravováním ale člověk začne přemýšlet v širších souvislostech, zjistí, že nejen, že může objednaným jídlem ušetřit, ale také se začít stravovat zdravěji.

4 tipy na rychlou večeři pro každého

Stává se vám, že přijdete unavení a hladoví domů z práce a nevíte, co uvařit k večeři? Vybrali jsme několik receptů, které potěší svou jednoduchostí, rychlostí a minimem zašpiněného nádobí. Odteď už večer nezůstanete o chlebu se sýrem.

Šéfkuchař Salt Bae: Posolil steak a dobyl svět

Zručný řezník, špičkový šéfkuchař a restauratér první velikosti. Turecký rodák Nusret Gökçe dnes patří k největším hvězdám na gastronomické scéně a je živoucím důkazem toho, že se díky sociálním sítím můžete stát celebritou doslova přes noc. 

Další článek