Meetup s Anetou Synkovou

Kdo je Aneta Synková?   Anetce je 22 let, pochází z Jižní Moravy a studuje na Masarykově univerzitě. Je influencerkou a blogerkou, její největší náplní je sport – plavání, posilování, tenis, kolo, rychlá chůze,…

23. 08. 2019

Kdo je Aneta Synková?  

Anetce je 22 let, pochází z Jižní Moravy a studuje na Masarykově univerzitě. Je influencerkou a blogerkou, její největší náplní je sport – plavání, posilování, tenis, kolo, rychlá chůze, cestování a zdravý životní styl. O všechno se dělí už 8 let na Instagramu @anetasynkova, kde motivuje ostatní k pohybu, zdrávému životnímu stylu, cestování, najít si v životě určitý balanc, pomáhá slečnám z problémů s jídlem, kterými sama Anetka prošla a pomáhá jim nalézt lásku k sobě samé a zlatou střední cestu. Jednoduše mít se rád, pečovat o své tělo, ale zároveň si umět užít každý den na maximum. A jak Anetka dále říká „Sama jsem si po několika letech našla zdravý, rozumný přístup k jídlu a jsem hrozně ráda, že na Dáme jídlo, si mohu kdykoliv objednat i zdravé jídlo, když si nestíhám uvařit, nebo když je jenom s přítelem či kamarádkami chuť na sushi nebo hamburger.“

A jak to vše začalo?

Hledali jsme to nejlepší místo pro setkání fanoušků s Anetkou a našli jsme Lužánecký park v Brně,  ve kterém nás zaujalo magické místo s malým rybníčkem pod vrbou. Společně s Překvapíto jsme začali připravovat piknik tak, aby byl jednoduše kouzelný.
A povedlo se, holky z Překvapíto vykouzlily krásnou výzdobu, paletová tabule, která by mohla být chloubou nejedné svatby, byla nádherná. 

Vše vypuklo v pozdním odpoledni, Anetka přestřihla slavnostní pásku a na všechny už čekali vymazlené cupcakes pro všechny – veganské, bezlepkové, ale i ty pro nealergiky, které připravila Cupcakekárna z Brna. K božským cupcakům nám Starbucks coffee připravilo skvělou kávu, abychom nasbírali energii na půl hodinku cvičení pod vedením Anetky a že účast byla veliká, cvičil opravdu každý! Mrkněte na fotky.

Po cvičení bylo potřeba se pořádně nasytit a doplnit bílkoviny, a o to se postaral Sushi Time se svým letním menu, kde si každý mohl vychutnat některý z fresh boxů nebo sushi setu, ke kterým patří osvěžující limonáda. 

Dalším partnerem, který nás zasytil byl Burger INN, na kterém si všichni nesmírně pochutnali a protože jsme mysleli i na vegany, tak nám Green Leaves připravili skvělé veganské quesadillas a tacos.

Piknik probíhal krásně, Anetka nečekala, že účast bude tak veliká, přišlo téměř 60 různých lidí, kteří vždy našli společnou řeč.
A o to krásnější tento meetup byl. A po celou dobu se o vás staraly naše milé a věčně usměvavé hostesky.

Dále jsme pro všechny hosty měli připravenou noční svačinu o kterou se postarala Pizza La Strada a i přes to, že jídla za celý den bylo opravdu mnoho, tak pizza byla skvělou volbou, která potěšila nejeden žaludek!

Jako poslední jste si mohli vychutnat dezert v podání zmrzliny a tím zakončit tento skvělý den plný zábavy, poznávání nových lidí, jídla a hlavně Anetky! Naše hostesky rozdávaly zmrzliny Magnum, Ben & Jerry’sMíšu s proteinem, které si můžete dát i vy ve Zmrzlinových obchodech. 

Celé odpoledne bylo kouzelné a podle reakcí na Instagramu jste si Meetup s Anetkou neskutečně užili a za to jsme nesmírně rádi! Zároveň bychom chtěli poděkovat Překvapíto za krásně připravenou výzdobu, našim parnerům, kteří se starali o to, abychom měli pořád plné žaludky a to Cupecakekárna, Starbucks coffee, Sushi Time, Burger INN, Green Leaves, Pizza La Strada a zmrzliny od Magnum, Ben & Jerry’s a Míša. Děkujeme našim hosteskám a hlavně vám, za skvělou atmosféru!

Pokud si chcete užít podobný piknik s těmi nejbližšími, neváhejte a objednejte si na některý z našich Pickup pointů a využijte slevu 20% při platbě online. Mrkněte, jak fungují Pickup pointy zde.

Související články

Všechny články

Jak správně grilovat ryby

Milujete grilování s přáteli, ale vždycky máte po jídle tak trochu výčitky a je vám těžko? Odlehčete si menu grilovanou rybou. Jedná se o skvělou zdravou alternativu tučných steaků, která se skvěle doplňuje s nejrůznějšími přílohami. Jak vybrat tu správnou rybu na grilování a jak ji připravit?

Maso na gril aneb 5 chutných marinád ze všech koutů světa

Dobře naložit maso je tak trochu alchymie. Špetka soli, trocha koření a notná dávka času. Prozradíme vám, jak naložit maso do trouby i na gril, aby bylo vždycky dokonale šťavnaté a křehké.

Super pálivá jídla, která vás zahřejí v zimním období

S přicházející zimou a čím dál tím chladnějšími dny přicházejí také chutě na plnější a ostřejší pokrmy, které dodají energii čelit nevlídnému počasí a prohřejí zevnitř. Pálivé koření má kromě těchto funkcí navíc také příznivé zdravotní účinky, pro podzimní období plné nachlazení, je tak ideální. Které recepty jsou naše nejoblíbenější?

Čeká vás pracovní oběd? Osvojte si zásady stolování

Svým chováním můžete ovlivnit průběh pracovní schůzky i náladu spolustolovníků. Abyste se vyvarovali faux pas během oběda či večeře, nemusíte se zrovna oblékat do smokingu. Stačí si osvojit základní pravidla, díky kterým proběhne každé pracovní i osobní setkání v restauraci bez problémů.

Další článek